indexfigyelő

Dögfigyelő, a magánszférában reménykedő detektív, a múltheti divat útján.. (lusta vagyok, csípőből frissül, iratkozz fel RSS-re, ha követnéd)

SOKKAL HIRDETÉSB

NeLINKELJ

Konzervgyári farpofacsattogás

2011.10.25. 18:23 - ineralisi

Címkék: mandiner böszörményi nagy gergely karsay dorottya konzervatórium blog

Sakk, matt és vége:

"Para-Kovács Imre: A Polgári Underground Minisztériuma
2011. október 25., kedd, 12:25

Karsay Dorottya kétségtelenül nő, tehát a Mandiner konzervatív szerzőjének (európai értelemben vett keresztény, jobboldali értékrend) elsőként a dugás jut róla eszébe (természetesen kizárólag gyermeknemzés céljából), de elfelejti hozzátenni, hogy utána a konyhában a helye, mert olyankor megéhezik az ember.

Hiányzott már nekünk Gréczy Zsolt és Dessewffy Tibor – nem is tudom, idáig hogyan lehettünk meg orbánista megfelelőik nélkül, mert azért az mindenki számára nyilvánvaló, hogy Szijjártó Péter nem pótolhatta őket. Ő csak egy szalagos magnó, nincs benne az a tűz, az a lelkesedés, amivel védi gazdája védhetetlen húzásait és ostorozza ellenfeleit, akik nem értik a tévedhetetlen és csinos miniszterelnök újabb és újabb, egymásnak is ellentmondó kijelentéseit és tetteit.

A nívós és folyamatos seggnyalás Paganinijeire vágytunk, és most megkaptuk, mivel a Milla tüntetése végre kiverte a biztosítékot a Mandinernél, és hogy egy csöppet meg lett rugdosva, nyomában a Konzervatóriumnál, meg a többinél. (Lehet, hogy eddig is vinnyogtak valamit Orbán farpofái közül, csak nem hallatszott el idáig, bocs.)

· 1 trackback

Háj-háj!

2011.09.10. 22:15 - ineralisi

Címkék: bojkott agyáneki atomellen


Dögfigyelő

2011.09.06. 19:11 - ineralisi

Címkék: fityisz index fos

Ez itt az utolsó dal, ezt még eldúdolom.

Index felügyelő úgy döntött, nevet változtat (már megint, itt is). Vannak ilyen notórius névváltoztatók, ott van például a Mária, az indexes blogvirág, az indexblogok Kiszel Tüncije, aki a zárójelbe' ördögi stílusú marketing-ből plasztikázta át magát Marketing imho-ra, kreatívul, faszán.  Index felügyelő erről azt jegyezte fel magának: ”Rettenetesen frappáns, majdnem megkönnyeztem. A bejegyzések színvonala sem változott semmit, kitartóan, keményen tolja a ZSÍRt.” A marketinghez persze továbbra sincs köze (hacsak nem Cargill ezredes negatív marketingjéről beszélünk), de mit számít az? Semmit.

Az viszont számít, ha ezentúl, a fenti mondat így hangzik helyesen: Dögfigyelő erről azt jegyezte fel magának: bla-bla-bla. Sokkal jobb.

Index felügyelőt ezen túl tehát tessenek szívesen Dögfigyelőnek mondani. Esetleg Dög felügyelőnek. De maradjunk inkább az előbbinél. Mert az indexen már nem sok figyelni való lesz, miután a nyugdíjpénzen megvette a fidesz:

"- Éri kormányzati befolyás az indexet?
- Éri.
- Hallani, hogy cikkek nem mennek ki, kiment cikkek esnek el le váratlanul, címlapképet kell cserélni, mert túl gúnyosnak ítéltetik.
- Nem tudom őszintén cáfolni.
- Bővebben?
- Jó, persze felháborító, ami zajlik, de lojalitásból, vagy miből nincs kedvem úgy kinézni, mint aki katapultált és onnan szarik vissza."

Ormányviktor őszödi beszédéről csak az index (mostantól helyesen a zemberek zindexe), nem számolt be.süti beállítások módosítása